21 april 2020

Lucas Ongenae

Een compleet irrelevante douchegedachte: Als je in een net een gat maakt, zitten er minder gaten in je net.

Programma

  • Communicatie:
    Door het oprichten van een Stugg-Uforapagina wil ik studenten rechtstreeks op de hoogte houden en ook een makkelijk vindbaar aanspreekpunt zijn. Op deze pagina kunnen we onder andere een ideeënbus, een forum voor vragen en polls bij belangrijke beslissingen inrichten.
  • Overlap tussen vakken vermijden:
    Ik heb al te vaak gemerkt dat proffen niet op de hoogte zijn van wat een student al weet uit vorige lessen en wat niet. Ik wil hen aansporen om zich daar beter te informeren omdat beide partijen daar baat bij hebben
  • Lesopnames voor elke student:
    Naar mijn mening is Stugg het perfecte orgaan om de verwezenlijking van een robuuste lesopnamecultuur te coördineren en evalueren, aangezien Stugg in nauw contact staat met zowel de proffen als de studenten. Stugg heeft dus inzage in elk aspect van de lesopnames, van beschikbaarheid tot kwaliteit en bereik.

Motivatie en ervaring

Ik zou heel graag m’n steentje bijdragen aan de evolutie van de faculteit. Tot nu toe heb ik me al meermaals geëngageerd bijvoorbeeld als vrijwilliger bij Kazou, maar ook als materiaalverantwoordelijke voor m’n jaar. Ik vind dat het nu tijd geworden is om een stapje hoger te gaan en daarvoor is Stugg perfect. Ik ben erg ambitieus en niets is mij teveel gevraagd.